Om Estate Economy

Behov av en duktig redovisningskonsult i Norrköping? Kontakta oss.

Vi på Estate Economy finns här för att hantera er ekonomi så effektivt och noggrant som möjligt. Genom kompetent och komplett ekonomisk redovisning höjer vi nivån på verksamheten och ger er bästa möjliga förutsättningarna till ditt företags utveckling.

Kund- och medarbetarfokus

Vi håller alltid kunden i fokus och värderar en nära relation till våra kunder. Vi är stolta över att kunna ge våra medarbetare chansen att utvecklas och utmanas hos oss.

Varför välja oss?

Som företagare finns det goda skäl att samarbeta med oss. Vi är flexibla och jobbar med redovisning på dina villkor. God kompetens och flera års rutin inom ekonomisk redovisning bidrar med en trygghet till Er och Ert företagande.

Digitalt och modernt arbetssätt

Vi arbetar med bokföring webbaserat i Fortnox, men är givetvis flexibla i vårt arbetssätt om ni föredrar annat. Vi upprättar alla bokslut, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer i Capego, Wolters Kluwers-program för att säkerställa god kvalitet på arbetet.

Kvalitet

För att säkerställa god kvalitet på allt vi gör följer vi självfallet svensk standard för redovisnings- och lönetjänster enligt REKO. Dessutom är vi medlem i FAR.

Terese Hermansson
Kundansvarig
0705-10 29 55
terese.hermansson@estateeconomy.se

Kontakta oss

Ordning och reda på allt som rör er ekonomi ser vi som en självklarhet. Vi gör det helt enkelt väldigt bekvämt för er som företagare. Hör av dig till oss så berättar vi mer!